WEDSTRIJD Atlas Mechelen - Krijnen Keukens Malle  4 - 10  (4-1)

DATUM 02-03-2007  22:00

DOELPUNTEN 06 min 1 – 0 Hekir, 07 min 2 – 0 Hekir, 16 min 3 – 0 Bouchtati Boubker, 19 min 4 – 0 Elamzi Faylal, 19 min 4 – 1 Mo El Morabet, 23 min 4 – 2 Roy Michiels, 29 min 4 – 3 Mo El Morabet, 31 min 4 – 4 Paul Naalden, 33 min 4 – 5 Paul Naalden, 35 min 4 – 6 Roy Michiels, 36 min 4 – 7 Bryan Pereira, 36 min 4 – 8 Ali Houri, 38 min 4 – 9 Jaap Van Bavel, 38 min 4 – 10 Jaap Van Bavel

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Bryan Pereira, Stephane Van Litsenborg, Bjorn Seuntjens, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:

Het is inmiddels oud nieuws geworden maar Krijnen Keukens Malle begon opnieuw veel te slap aan de uitwedstrijd tegen Atlas Mechelen, tel daarbij dat de thuisploeg onder impuls van Zoubair El Bouchtati (ex-Malle) supergemotiveerd aan de aftrap verscheen en je begrijpt de 4-0 achterstand van Krijnen Keukens Malle na doelpunten Hekir (2x), Bouchtati Boubker en Elamzi Faylal. Mo El Morabet kon nog voor de rust milderen voor Malle tot 4-1. Na rust was snel duidelijk dat Atlas Mechelen zijn beste pijlen verschoten had en zag het talrijk opgekomen en zeer rumoerig publiek een totaal ander Krijnen Keukens Malle. Met bij momenten indrukwekkend zaalvoetbal zag de thuisploeg haar voorsprong slinken na doelpunten van kapitein Roy Michiels (strafschop), Mo El Morabet en Paul Naalden. Bij de weinige tegenprikken van Mechelen in de tweede helft kon Malle rekenen op de al weken op een zeer hoog niveau keepende Birger Maes. Het was Paul Naalden die Krijnen Keukens Malle in de 33ste minuut voor het eerst op voorsprong trapte. Nadien liep Malle vrij gemakkelijk uit tot 4-10 winst na doelpunten van Roy Michiels, Bryan Pereira, Ali Houri en 2 keer topschutter Jaap Van Bavel. Er wordt niet overdreven als men schrijft dat enkele doelpunten van uitzonderlijke schoonheid waren. Dankzij deze overwinning behoudt Krijnen Keukens Malle de ruime voorsprong op runner-up Proost Lier.